Son Servera 67 - DAKOTA ALCÚDIA 66

Partit trist que començà amb un minut de silenci per la trista pèrdua d’un jugador cadet de l’Atletic Escolar, club al qual des d’aquí dona ànims i suport. A tot això, segona derrota del nostres a la fase de grups, jugant el partit a casa com a visitant per problemes d’infraestructura per part de l’equip Serverí.

Primer quart molt igualat entre dos equips amb les idees bastant clares, jugant les seves cartes ja des del principi i intercanviant diverses accions de cistelles i de bones defenses per acabar amb un parcial de 16-15 favorable a l’equip serverí.

Al segon quart, intercanvi de cistelles, alternant avantatges al marcador i itentat marcar la diferència per partir amb avantatges clars al descans però fora aconseguir-ho. Parcial de 13-13.

La mateixa tònica que als altres dos quarts, amb una nova avantatge al final del quart per l’equip de M. Camps, que se’n va endur el parcial per 15-14.

Ja al darrer, posant tota la carn damunt les esgrelles ambdós equips van oferir un darrer quart espectacular, amb cistelles molt vistos, lluites sota el taulell dignes de bons jugadors, contraatacs, 2 triples de l’equip rival que ens van matar i dels quals ens vam recuperar, per al final, en una darrera situació no absenta de polèmica, sens va escapar el partit. Parcial de 23-24.

Destacar que ambdós equips van tenir un paupèrrim percentatge en tirs lliures. El que no podem permetre contra equips tan bregadors es perdre 17 balons.

A seguir lluitant.

ANOTADORS: Mariano Socias (1), Miquel Socias (4), Abdòn Escanellas (2), Diego Martínez (0), Miquel Juan (3), Manolo Sánchez (10),  Martí Vilanova (21), Rafa Ramis (1), Carles Villar (1), Marc Juan (23), Dani Cabezas (0)

Parcials (16-15, 13-13, 15-14, 23-24)