Bàsquet Pla 84 - DAKOTA ALCÚDIA 51

Partit per oblidar del nostre equip de 1º Aut Masculina dins la sempre complicada pista del Plà de na Tesa.

Els nostres van sortir mitjanament concentrats al partit aguantant les envestides de l’equip local que marca diferències al joc interior. Tot i així, els nostres que no estaven del tot encertats en defensa no perdien la cara al quart aguantat amb rentes de 2/4 punts de desavantatge fins que a la darrera posició del quart, amb una defensa a mitges ens van fer un triple que ens deixava a  7 punts dels contraris.

Al segon quart, la crisis de joc dels nostres es va fer present, ja que el descontrol en defensa i la manca de generositat en atac ens van notar en excés en un equip, el nostre, que no està falt de talent sinó de compromís. Així facilitant molt les coses a un equip que ja de per si està considerat com un dels millors de la categoria, es va acabar el partit. Parcial de 18-8. 39 a 22 al marcador i 17 punts de desavantatge al descans.

La premissa després del descans era aguantar les envestides, fer el nostre joc en atac i en defensa i intentar maquillar una mica el marcador, demostrant que l’equip es competitiu contra qualsevol equip, i que el que volem es fer les coses bé. Això va parèixer durant els primer 4 min del quart, però ja es va difuminar de cara al final d’aquest, on l’equip contrari va posar la velocitat de creuer per acabar el quart amb un parcial de 20-11.

Ja al darrer quart, amb una baixada defensiva de l’equip rival que donava el partit ja per guanyat els nostre van poder veure una mica amb claredat la cistella contrària. Però a l’hora també va baixat la intensitat de la nostra defensa. Així, i a l’igual que al primer quart, vam deixar que als darrers segons ens clavessin un triple damunt la botzina per a acabar el quart amb un parcial de 25 a 18.

La voluntat, el sacrifici i el treball en equip es la clau de l’exit.

ANOTADORS:  Mariano Socias (6), Miquel Socias (8), Manu Sanchez (2), Martí Vilanova (24), Rafa Ramis (0), Carles Villar (2),  Joan Ramis (0), Marc Thomas Juan (9), Dani Cabezas (0).

Parcials: 21-14/ 18-8/ 20-11/ 25-18