DAKOTA ALCÚDIA 56 – Bàsquet Pla 73

Partit contra el líder que només ha encaixat una derrota contra el segon classificat i que es postula com a principal candidat a ser el campió del grup a falta de dues jornades per disputar. Partit on els nostres van donar la cara i van lluitar com feia temps que no fèiem tot i la diferencia física entre ambdós equips.

Primer quart molt igualat fins al minut 8 on l’equip jugava amb criteri i defensava amb intensitat i amb poques errades, però dues decisions mal preses en atac amb la conseqüent pèrdua de concentració en defensa ens va fer encaixar un parcial de 0-9 que dificultava molt el partit. Parcial de 15-26.

Al segon quart tornà la nostra eficiència en atac lo que ens va dur a fer un bon paper en defensa, agressius i ordenats, això va permetre aturar la potència anotadora del rival i fer-los treballar més del que es pensaven en defensa. Parcial de 14-13.

Després del descans i tot i l’avantatge, l’equip rival optà per fer una defensa zona 1-3-1 que en gran part fou la culpable de la nostra “no-remontada” i que ens va a dur prendre males decisions. Una vegada li vam trobar el forat, l’equip contrari va tornar canviar a defensa individual alternant amb zona 2-1-2. Tot i sentir-nos més còmodes, el seu potencial físic al poste baix i la capacitat rebotejadora dels seus jugadors interiors va acabar per marcar les diferències. Parcials de 12-15 i 15-19.

Destacar el bon fer dels nostres, que per primera vegada en molt de temps van treballar en favor de l’equip i no en favor individual. Esperem que no sigui com els ciclàmens, que només floreixen a l’hivern. Ànims.

PARCIALS: 15-26//14-13//12-15//15-19

ANOTADORS: Adbòn Escanellas (5), Miquel Socias (17), Miquel Juan (4), Manu Sánchez (14), Martí Vilanova (8), Marc Thomas Juan (5), Dani Cabezas (3).