DAKOTA ALCÚDIA 74 - Sant Josep 32

Ens esperàvem un partit on el rival seria un més dins aquesta lliga, però la seva primera part va ser de mèrits, ja que un primer període 12-11 i un segon 16-14 no  donàvem crèdit al que passava dins la pista. Els de Sant Josep demostraren la seva tècnica individual i l’esforç que hi posaren. Els nostres no van reaccionar fins el descans, on la exigència va ser la màxima per poder enllestir el partit en 10 min i no deixar les coses per darrer moment. Tercer període 27-0.

Es va demostrar el que podem fer i el que ens podem fer si no estem dins la pista els 40 minuts. Quart període 19-7, treballat per l’equip.

L’encert no estava de part nostre i la feina amb atac si va donar fruits, que ja es suficient si tenim l’oportunitat de poder crear, mes envant l’encert arribarà.

Dins un equip es primordial agafar protagonisme i per això els nostres jugadors han de saber agafar-lo i poder provar coses, experimentar, agafar responsabilitats dins aquesta etapa de  aprenentatge.