Colonya Pollença 59 - DAKOTA ALCÚDIA 60

Vàrem despedir l’any visitant el rival més dur d’aquesta lliga , on la visita a casa ens va costar la única derrota obtinguda a la primera volta. Arribàrem al pavelló amb les coses clares respecte al joc i amb moltes ganes d’afrontar el partit. Nou jugadores van ser els protagonistes del partit, ja que les vacances, lesions i assumptes personals impediren la total assistència.

Primer període intens i molt treballat amb defensa, traguérem un 16-20 molt important , seguit amb un 16-16 més important encara, ja que es va demostrar que la resta de l’equip estigueren treballant al mateix ritme que el cinc titular.

Durant el partit es pogué veure la feina realitzada amb atac, moviment constant, primer i segons talls continuat de mà-mà, i al costat contrari intercanvis entre jugadors per seguir el moviment constant i temps de joc. Treball de rebots ofensius, molt important dins el partit i aprenentatge del jugador, igual que el defensiu.

Abans de la mitja part  dos dels jugadors pollencins foren expulsats per cinc faltes comeses, lo qual ens afavorí de cara a la recta final.

Tercer període de plenitud i encert, amb intensitat exemplar i on es veié la superioritat del Bàsquet Nord. Un 8-20 deixava la sensació de victòria, però els partits son de 40 minuts i aquí es pogué comprovar.

El quart període fou on es va girar tota la feina realitzada, el C.B.Pollença demostrà per que és el líder, no deixaren de creure amb el partit i es reflexa amb un 19-4 , els nostres 4 punts foren un tir lliure de Joan Oliver a menys de 2 minuts i un triple de Roberto Junior a falta de 40’’, un final de infart, on el jugador pollencí tingué el darrer tir acompanyat de la botzina.

T.ll.: 9/22  Triples: 1/5      B.P: 21

Guanyar d’un no va ser l’important, si no la capacitat d’esforç i aprenentatge dels nostres jugadors.