Calvià 46 - DAKOTA ALCÚDIA 67

Iniciàrem la nova lliga a Campos, on trobàrem un rival molt diferent als anteriors i on la lluita va ser de 40 minuts.

La intensitat del Campos a l’inici del partit donava una sensació de partit complicat i de ganes de començar amb bon peu, un 18-13 tancà el període.

El segon es girà la moneda i el nostre infantil va saber reaccionar i tancàrem el segon període 6-22. Amb una defensa dura i efectiva, juntament amb atacs encertats rompérem el partit.

El descans fou molt útil per arribar a que els propis jugadors auto reflexionessin de el que no intentàvem i del que si podíem fer, d’aquí el 7-16 del tercer període.

El darrer fou molt intens i els de Campos no es rendiren i ens treien la diferència, però tinguérem accions encertades, on aprofitàrem alguns errors del rival i tancàrem el quart 15-16.

Tot i que l’acta reflexa un 36-67, la suma real i resultat al camp fou de 46-67.