DAKOTA ALCÚDIA 53 - La Salle 59

Segon partit de la nova lliga contra La Salle, equip on  demostrar molta intensitat defensiva i efectivitat en el tir de tres metres.

Un primer període 11-15 ens donava a entendre el partit que hauríem de lluitar i on nosaltres ja no estàvem per regalar pilotes i errades.

El segon període deixava alguns jugadors tocats per el simple fet de no donar-se confiança a ells mateixos, 9-22. Dins el descans tornaren a venir les ganes de lluitar el partit i de demostrar les nostres idees i ganes al camp.

Un tercer període més lluitat però amb falta d’encert no acabava de donar-nos l’empenta que cercàvem. Les pilotes perdudes no eren d’ajuda, juntament amb els tirs lliures i tancàrem amb 12-16 el període.

El darrer quart seria una altre història, la nostra història, aquí si trobàrem la nostre intensitat defensiva i la nostra confiança per poder donar el que nosaltres podem, retallarem 14 punts i dins els darrers dos minuts foren els de màxima intensitat, podríem veure com les ganes de lluitar eren allà i que el temps passava, tot i les ganes posades el temps s’acabà i l’esforç dels darrers minuts no foren suficients, 21-7.

El treball ha de ser sempre intens i no voler trobar-se barreres que no hi ha, esforç i més esforç per poder trobar-nos.

T.lliures: 8/23