Bahía San Agustín B 68 - DAKOTA ALCÚDIA 100

Partit aplaçat el de dimarts, on patírem la baixa de Joan Albert i de Fran Arenas per lesió però on si assistí per animar l’equip. Trobarem un equip molt lluitador des de l’inici fins el final del partit, primer període 16-27, la nostra intensitat va ser exemplar i esperem seguir en aquesta línia durant aquesta lliga.

El segon període fou molt disputat, es mostraren molts de coneixements per part de ambdós equips, 24-23.

Durant el descans el cansament era més que present però les ganes de seguir jugant i de divertir-nos superaven el cansament, iniciarem el tercer període amb moltes ganes però les errades defensives i no arribar algunes ajudes ens costava anar-se’n del partit, 16-21.

Arribat els darrers 10 minuts del partit les coses havien de sortir i acabar amb bones sensacions, errors de l’equip local i el nostre millor estat físic ens ajudà a tancar el partit, 12-29, un darrer quart fulminant i de gran encert, tancà un partit molt lluitat i de bones sensacions.

Destacar la intensitat obtinguda durant la major part del partit i l’esforç dels jugadors en intentar coses noves i arriscar per assolir més i experimentar més. Alguns jugadors mostraren la seva responsabilitat dins l’equip i saberen executar-ho, principalment els de segon any.

A Seguir !

Tirs lliures: 10/19
6’75: 5/11