Colonya Pollença 70 - DAKOTA ALCÚDIA 42

Ens desplaçarem fins a Pollença per disputar un partit important dins aquesta lliga, desprès de plantar cara al BSA entre setmana.  Equip que ja coneixem aquest any i on cada trobada pot ser diferent i de canvis diversos.

El primer període va ser fluix per part nostre, els recursos no sortien i els nirvis eren el nostre pitjor enemic, 19-8. El segon període si trobava la nostre línia i la defensa trobà la seva cohesió i agressivitat necessari per poder aturar un equip intens en defensa i ràpid en atac, 13-19.

El descans no va ser suficient per poder trobar la solució a les nostres continues errades i repetitives accions no útils en la sortida. Això quedà reflectit al tercer període  on els nostres jugadors es veren estancats per simples accions defensives. El període atengué per resultat uns 25 balons perduts i es reflectí en el 24-2. Podríem concloure que aquest període fou el resultat del partit.

Un darrer quart dur d’afrontar , retallar 27 punts es molt psicològic i les intensions d’alguns jugadors hi eren però no de tots , això marca la diferencia i la lluita per les coses. Acabarem el període 14-13, una línia regular on es veié tacada per el tercer quart, però on no hi llevem mèrit al Pollença per la seva merescuda victòria.