DAKOTA ALCÚDIA 79 - Uadis B 43

El darrer partit d’aquesta primera volta era el que disputàrem contra un Sant Josep amb més ganes de guanyar envers de jugar. Tot té el seu temps i aprenentatge, no hem de voler fer més del que podem assimilar en temps massa reduït, com a resultat hi perdrem més que per obtingut en coneixements.

El primer període 15-11 marcava un bon quart disputat per els dos equips, els nostres atacs encara no agafaven ritme i la defensa agressivitat. El segon ja va ser trobar bones sensacions, 24-12 marcava aquesta defensa més intensa i constant.

Durant el descans les reaccions eren diverses però cada un va tenir que assimilar quina era la seva responsabilitat i quines mancances havien de resoldre. Un tercer període  on l’atac fou decisiu ens donar gran part del partit, 26-6, on ja experimentarem noves sensacions dins el joc.

Darrer període jugat i disputat pels dos equips, un 14-14 ens deixava amb l’avantatge aconseguida fins el tercer quart.