Santa Maria 37 - DAKOTA ALCÚDIA 77

Amb aquest partit acabam la primera volta de la primera fase del nostre grup i l'acabam amb una contundent victòria contra un rival l'equip de Santa Maria que només mostrà resistència al primer quart que finalitzà amb un 18-22.

Els altres quarts restants els nostres jugadors imposaren una forta defensa que aconseguí aturar el gran encert ofensiu que mostraren al primer quart fent que encistellassin a la resta de periodes gairebé els mateixos punts 19.

Els nostres jugadors comencen a imposar l'envergadura d'alguns membrees de l'equip i poc a poc començam a agafar la rutina de conceptes amb els que volen fer mal a la resta d'equips i això es va veient a la canxa. Així doncs bassant el nostre joc a partir del poste baix el nostre equip va creixent.

Els percentatges de tirs de dos continuen apujant apropant-se a lo proposat però sobretot i encara ens queda molt per treballar la millora del joc d'equip.

Els parcials foren 18-22, 7-26, 7-14 i 5-15 arribant al definitiu 37-77 final

Anotadors: Juan Pablo (16) Marc (6) Alex Castaño (8) Adrià (25) Juan David (8) David Lopez (6) i Manu (8)

Com a incidència de la setmana la lesió de David Ramis al turmell que el tindrà fora de les canxes durant dues setmanes. Ànim David i a fer feina amb la mecànica de tir.