Cadet masculí

DAKOTA ALCÚDIA 44 - Sa Indioteria B 50

Partit molt interessant el jugat ahir enfront un equip que va fer valer la seva superioritat fisica a sota els taulers i que s'aprofità també del poc encert dels nostres jugadors en moments puntuals del partit que feu que s'enduguessin cap a Palma una merescuda i treballada victòria.

Per la nostra banda destacar que els nostres jugadors no perderen mai la cara al partit, que en diferents moments remuntaren en el marcador però que ens els moments decissius ens faltà l'encert necessari per a guanyar el partit.

Com aspecte positiu les ganes i la feina feta a nivell colectiu encara que hem d'aconseguir que la pilota circuli molt més. També destacar el debut de Jordi Gayà.

La Salle C 41 - DAKOTA ALCÚDIA 51

Bon partit el jugat pels nostres jugadors a la pista de La Salle, després d'unes setmanes una mica mogudetes els nostres jugadors aconseguiren imposar-se a l'equip palmesà des del primer minut, amb un joc molt seriós tan en atac com en defensa que feu que l'equip rival en cap moment pogues lluitar per la victòria.

Els parcials foren 13-13 i 4-13 arribant al descas amb un 17-26. Els dos darrers quarts ens serviren per mantenir la distància al marcador amb un joc molt sòlid interrior-exterior i sobretot amb la sensació d'haver deixat enrera la petita crisis soferta.

DAKOTA ALCÚDIA 33 - La Salle B 51

Partit molt més disputat de lo que diu el marcador final, ens enfrontaven a un equip que posà a la pista una molt bona defensa individual i sobretot un joc en atac amb una molt bona circulació de pilota que feu que anassim enrera tot el partit.

Els parcials foren 7-13, 12-14, 11-5 i el defintiu 3-19 amb el qual l'equip palmesà aconseguí una victoria que fou molt dura per nosaltres ja que deixà a vista de tots les nostres mancances.

Com aspecte positiu destacar que malgrat començar els partits molt fluixos, amb moltes pèrdues de pilotes i descentrats essent avassallats per la intensitat de l'equip rival quan aconseguim centrar-nos som capaços de competir davant tots els equips. I que volem millorar¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Artà 60 - DAKOTA ALCÚDIA 40

Partit molt dur i polèmic el jugat a Artà que es resolguè en un tercer quart per oblidar pel nostre equip que desnivellà el marcador fins el definitiu 60-40.

El primer quart acabà 16-11 pels artanencs que sortiren molt intensos en el 1x1, lluitant cada rebot i sobretot demostrant el camí a seguir per aconseguir la victòria. Els nostres jugadors aceptaren el repte, pujaren la intensitat i lluitarem cada pilota arribant al descans amb un 27-22 al marcador i sobretot amb la satisfacció de la feina ben feta (a nivell actitudinal).

El tercer quart fou definitiu en endosarem un 25-9 ja que l'equip d'Artà continuà amb la seva forta defensa fregant els limits de la legalitat i els nostres jugadors començaren a frustrar-se al no sortir les coses i en lloc de baixar el cap i pujar el nivell defensiu es deixaren endur per la passivitat d'un jutge que no encertà en la direcció de partit. Tot això feu que ens descentressim i l'equip artanenc molt més acostumat que nosatres se'n dugué el partit. Destacar que una vegada centrats acnseguirem guanyar el darrer quart 9-8.

DAKOTA ALCÚDIA 56 - Bahía San Agustín C 45

El nostre equip cadet comença la segona fase de la temporada el passat 11 de gener enquadrat en un grup molt similar on trobam els dos millors equips de cada grup preferent.

Aquest primer partit fou molt igualat, jugat amb molta intensitat per part dels dos equips i que únicament el gran desencert del nostres jugadors en el llançament a cistella feu que l’equip de palma aconseguís entrar en el partit. Així i tot una merescuda victoria per iniciar la segona fase.

El primer quart acabà 21-8, els nostres jugadors molt centrats i amb una molt forta defensa aconseguiren una diferencia clara deixant clar a l’equip palmesà que es trobarien al partit.