Bàsquet Muro 27 - DAKOTA ALCÚDIA 47

Partit molt més ajustat de lo que ens diu el marcador final el que jugarem diumenge a Muro davant un rival que ens dificultà el nostre atac amb una zona des del primer minut.

El primer quart acabà 12-9 per al nostre equip, els noostres jugadors no sapigueren trobar la tranquilitat adequada per a jugar contra la zona i només algunes jugades individuals en defensa feu que encistellasim i arribessinals 14 punts. Mentres l'equip murer aprofità el nostre desencert davant la zona i amb 4 contraatacs aconseguiren apropar-se al marcador.

El segon quart es caracteritzà pel desencert en els llançaments per ambues parts i sobretot per l'enorme quantitat de pilotes perdudes cosa que facilità el pauperrim parcial amb que acabà el quart 4-4 i sobretot la sensació negativa del nostre equip que malgrat anar endavant al marcador no aconseguiem jugar en equip.

Després del descans la cosa començà a canviar els jugadors una mica més concienciats afrontaren el quart amb molta menos ansietat, encara la presa de decisions en atac era massa individualista amb tir massa precipitats en atac però les sensacions começaren a canviar, la defensa es tornà molt més intensa i aconseguiren endur-nos el quart amb un 16-10.

El darrer quart l'equip començà a jugar, la pilota es movia de banda a banda, tots es sentien part important cercant al millor colocat sempre cosa que feu que després d'un inici una mica dubtòs l'equip aconseguís anar-se als 20 punts de diferencia amb que finalitzà el partit.

D'aquest partit hem de millorar el percentatge en el llançament, l'enorme pèrdua de pilotes i sobretot el joc en equip. Només treballant fort als entrenaments podrem preparar-nos per poder competir als partits del diumenges.