Eu Moll 55 - DAKOTA ALCÚDIA 39

Emocionantíssim partit el jugat diumenge dematí a la petita pista de la qual disposa l'equip d'EU MOLL que es decantà per petits detalls i amb una igualtat que no es veié reflexada al marcador final.

El primer quart acabà amb un 9-2 per a l'equip moller, un quart que es caracteritzà per les imprecisions i la falta d'encert en el tir a cistella. Al descans vàrem arribar amb un 21-19 al marcador on els nostres jugadors malgrat la tensió que es sentia al pavelló posàrem tot de la seva part i amb una defensa molt més férrea aconseguírem igualar el marcador i anar-nos al descans encara amb vida.

El tercer quart i la primera meitat del darrer es caracteritzà per la igualtat, jugant-nos el que ens jugàvem com era la primera posició del grup els nostres jugadors mostraren molta personalitat, tancaren el rebot i amb la defensa zonal 1-2-2 aconseguiren sorprendre l'equip d'Eu Moll que només aprofità 2 minuts de caos on els nostres jugadors perderen la concentració davant un ambient hostil i decisions arbitrals que no sapiguérem assumir (dues tècniques i una antiesportiva riguroses) que pesaren molt al final i que desnivellà el marcador amb el definitiu 55-39

Anotadors:Jaume Pons (2) Juan Pablo (3) Alex Clemente (2) Marc (3) Alex Castaño (6) Juan David (14) Jaume Cerdà (1) Manu (8)

Ara toca seguir treballant i esperar la nova lligueta.