DAKOTA ALCÚDIA 60 - Santa Maria 43

Darrer partit de la primera fase disputat el passat 15 de desembre on els nostres jugadors amb la necessitat d’aixecar la moral tras la pèrdua del  liderat pel basket-average a la pista d’EU MOLL necessitaven una victoria contundent, per reafirmar la seva autoritat en una primera fase on els resultats han acompanyat amb un balanç de 9-1.

Des del primer quart els nostres jugadors sortiren molt animats acabant el quart amb un 12-4 amb una molt bona defensa i bona actitud a la pista. Al segon quart els nostres jugadors es confiaren, l’equip rival comença a encistellar amb facilitat i a creixer-se cosa que feu que perdéssim el segon periode amb un 10-16 i arribant al descans amb un 22-20 que no reflexava gens ni mica la superioritat del nostre equip.

Després de xerrar en el descans i deixar clares les instruccions per a poder afrontar el partit els nostres jugadors sortiren a demostrar qui era l’equip amb millor defensa de la lliga i amb un parcial de 24-6 aconseguirem dur-nos el partit. El darrer quart fou molt semblant, amb molt de canvis arribàrem al final del partit amb el defintiu 60-43

A destacar la lessió de David López a un genoll a qui esperam una rápida recuperació i molts d’anims.

Anotadors: Dani Fernàndez (4) Jaume Pons (2) Juan Pablo (4) Alex Clemente (3) Marc (2) Alejandro Castaño (16) Adria Palau (16) Juan David (6) David Lopez (2) David Ramis (0) Jaume Cerdà (0) Manu (5)