Son Servera 59 – DAKOTA ALCÚDIA 63

Primer i complicat partit el que es va jugar ahir a "Es Pinaró" contra l'equip serverí. Partit molt igualat que al final es decantà de la nostra part estrenant el caseller de victòries.

El primer quart no te res a veure amb el que va ser la resta de partit. Domini absolut dels serverins enfront d'un equip apàtic i desordenat en defensa i poc eficient en atac, sense idees i perdut, capaç d'encaixar un parcial de 21 a 2, fallant fins a 7 tirs lliures en un mateix quart. Al final del quart el marcador mostrava un contundent 23-7 en contra dels nostres.

Una defensa més ordenada va donar pas a un atac més fluid, amb una mica més d'ordre, més incisiu. En definitiva, aquí els nostres van començar a sentir-se un equip. Parcial d'11-14 a favor dels nostres que no restava tranquil•litat als locals que partien amb un avantatge de 13 punts al descans.

A la represa del partit els nostres van sortir molt conjuntats, amb consciència d'equip i ganes de remuntar el partit. Parcial de 0-8 d'inici a favor dels nostres correspost amb un parcial de 8-2 en contra, que lluny de desanimar-nos va seguir d'un altre parcial de 0-7. Els rivals ja no es sentien tan dominadors, però així i tot van aconseguir un altre parcial de 6-0 que no ens permetia agafar-los al marcador. Al darrer minut un nou parcial de 2-7 ens atracava a només 5 punts abans del darrer quart.

A partir d'aquí quedava una part difícil, remuntar el partit. Una vegada vam aconseguir això, i fins i tot posar-nos per davant amb un parcial de 4-12, quedava el més difícil de tot, i la nostra assignatura pendent dels altres anys, no perdre els papers, aguantar la pressió i rematar el partit. Aquesta vegada va ser diferent. Aguantarem els nirvis, no fallàrem en defensa, no ens precipitarem en atac i al final, la victòria va caure del nostre costat amb un parcial de quart de 9-18.

Enguany la temporada ha començat bé. Tot i així no podem deixar de fer feina. Una flor no fa estiu. Tot i així, enhorabona a tots, vam treballar com un equip, com un autèntic EQUIP. Aquest és el camí. A seguir igual.

ANOTADORS: Abdòn Escanellas (5), Miquel Socias (16), Tomeu Mariano Caldés (6), Martí Vilanova (15), Julià Mir (7), Mariano Socias (10), Enol Fernández (4).