DAKOTA ALCÚDIA 68 - Viubàsquet Bunyola 57

2AM

Aquest divendres vàrem jugar el segon partit de la temporada; Això sí, va ser l'estrena com a locals.

Abans de fer la crònica del partit hem de dir que enguany tenim 3 cares noves a l'equip; En José Cuevas, en Biel Guardiola i n'August Valero, els quals estams segurs ens donaran molts minuts de qualitat durant tota la temporada.

Després de la primera victòria dins Lloseta, aquesta jornada ens va visitar el Viubàsquet Bunyola, que, al igual que l'equip de Lloseta, ha tengut molts canvis a la seva plantilla. Els dos equips estan formats per jugadors molt joves, els quals intenten imposar un alt ritme de joc.

La nostra entrada al partit va esser la que voldríem sempre; concentrats en defensa i molt encertats en atac. El parcial de 12 a 0 n'és un clar reflexe. Una vegada ells feren la primera cistella (minut 5) el partit ja es va igualar més en quan a l'alternança de cistelles per part dels dos equips. Al final dels primers 10 minuts el marcador era bastant favorable als nostres interessos (18 - 8).

Al principi del segon quart el partit es va igualar més, ja que a noltros ens costava més anotar i ells estaven molt més enxufats que al primer quart. Tan és així que al minut 16 el marcador era de 24 - 19, és a dir, que el parcial era de 6 a 11 en 6 minuts. En aquest moment vàrem pitjar un poc més en defensa, el que va fer que poguéssim correr en atac. El parcial dels darrers 4 minuts del quart va ser molt favorable als nostres interessos (12 - 3), deixant el marcador al descans en un tranquilitzador 36 - 22.

A l'inici del tercer quart seguírem augmentant la diferència fins a un molt clar 45 - 22 al minut 25, marcador que pareixia deixava ja sentenciat el partit. Però d'aquí al final del tercer quart només anotàrem 4 tirs lliures i ells, que no varen donar el partit per perdut, varen fer 14 punts en aquests 5 minuts. Així, el marcador faltant 10 minuts per jugar era de 49 - 36.

Un mal inici de darrer quart (3 a 9 en 3 minuts) deixava ben a les clares que el partit no estava sentenciat ni molt menys. Destacar en aquest quart un 2+1 de'n Bernat Cifre després de recuperar la pilota en la treta de fons de l'equip contrari, un altre 2+1 de'n Toni Sureda fruit de la nostra jugada de fons a passada de'n Christian i sobretot el caràcter de n'August a l'hora de pujar la pilota a la zona d'atac tot i la pressió tota la pista dels de Bunyola. Al final, la seguretat en els tirs lliures també de n'August (5 de 6) en els 2 darrers minuts varen assegurar una victòria molt treballada i merescuda (68 - 57).

Parcials: 18 – 8 // 18 – 14 // 13 – 14 // 19 – 21.

Anotadors: August Valero 11 punts (7 de 8 tirs lliures); José Cuevas; Hugo Ribas 10 punts; Rafa Hidalgo 9 punts (1 triple); Juan Crespí 13 punts (3 triples); Toni Sureda 13 punts (5 de 7 tirs lliures); Pere Cladera 5 punts (1 de 2 tirs lliures); Christian Ochogavía; Bernat Cifre 7 punts (1 triple i 0 de 1 tirs lliures); Biel Guardiola; Miquel Beltràn.