Sa Pobla 66 - DAKOTA ALCÚDIA 62

2AM

Aquest passat diumenge horabaixa ens jugàvem el liderat a Sa Pobla, ja que érem, juntament al Bàsquet Pla, els únics equips que havíem guanyat tots els partits.

Tot i que sabíem que el jove equip de Sa Pobla imposaria un ritme alt de partit des del minut 1, noltros no vàrem sortir preparats per a competir, amb la qual cosa al minut 4 el marcador parcial era de 11 - 3 en contra. D'aquí al final dels primers 10 minuts ells varen baixar l'encert ofensiu i noltros vàrem aconseguir 3 cistelles que varen maquillar un poc el resultat per a deixar-lo en 15-10 al final del primer quart.

El segon quart va ser el més igualat de tot el partit; noltros intentàvem trobar posicions properes a cistella, mentres que ells combinaven tir exterior amb penetracions, és a dir, cada equip jugava com es sentia més còmode. Comentar que en aquest quart vàrem fallar fins a 11 tirs lliures, cosa que va fer que no ens poguéssim acostar més a nes marcador. Aquestes contínues errades en el llançament de tirs lliures va fer que el marcador en el minut 18 fos de 31 - 18 en contra. Tanta sort que en els 2 darrers minuts vàrem aconseguir un parcial de 1 a 8 que va deixar el marcador al descans en un 32 - 26.

A l'inici del tercer quart l'equip va sortir disposat a donar la volta al marcador i amb un parcial en 5 minuts de 0 - 10 vàrem capgirar el marcador (32 - 36). D'aquí al final del quart, només el baix encert una altra vegada en els tirs lliures (8 tirs fallats més en aquests 5 minuts) ens va privar d'agafar una diferència important en el marcador. Inclús així encaràvem el darrer quart amb 4 punts d'aventatge (42 - 46).

I en aquest darrer quart sí que els joves de Sa Pobla varen jugar molt millor que nosaltres, ja que no vàrem sabre aturar el seu alt encert ofensiu i vàrem fer males lectures d'atac en els darrers 2 minuts de partit. Com a conseqüència de tot això dir que el marcador parcial d'aquests 10 darrers minuts va ser de 24 - 16. I el resultat final 66 - 62.

Donar l'enhorabona al Sa Pobla per la victòria merescuda. Per la nostra part, preparar ja el partit d'aquest divendres, que es jugarà després de la presentació de tots els equips del club.

Parcials: 15 – 10 // 17 – 16 // 10 – 20 // 24 – 16.

Anotadors: August Valero 22 punts (4 de 4 tirs lliures); José Cuevas; Hugo Ribas 4 punts (0 de 9 tirs lliures); Rafa Hidalgo 4 punts (0 de 2 tirs lliures); Juan Crespí 10 punts (1 triple i 7 de 10 tirs lliures); Toni Sureda 5 punts (5 de 6 tirs lliures); Pere Cladera 9 punts (3 de 7 tirs lliures); Christian Ochogavía 5 punts (1 triple i 0 de 2 tirs lliures); Bernat Cifre 3 punts (1 triple); Biel Guardiola.