DAKOTA ALCÚDIA 66 - Joventut Mariana 44

2AM

Després de la derrota dins Sa Pobla, aquest passat divendres jugàvem el nostre partit després de la presentació de tots els equips del nostre club. Ens va visitar el Quetglas Advocats de Sóller, equip que també venia de perdre contra el Sa Pobla.

A diferència del darrer partit, vàrem sortir molt enxufats, amb intensitat en defensa; Vàries recuperacions en defensa ens varen permetre aconseguir cistelles ràpides, sobretot fruit de contraatacs. Un parcial de 17 - 0 entre el minut 3 i el minut 9 va decantar el marcador en el primer quart fins a un clar 21 - 8 a favor nostre.

En el segon quart, tot i no defensar amb la mateixa intensitat, sí que vàrem seguir essent consistents en defensa, sobretot controlant es rebot defensiu. I en atac vàrem aconseguir anotar fins a 3 triples, els quals van ajudar a rompre la seva defensa zonal. Al descans la diferència a favor nostre era de 34 - 16.

En el tercer quart la idea era clara; intentar mantenir el mateix ritme de joc dels dos primers quarts. I així va ser sobretot en atac, ja que vàrem anotar amb bastant fluidesa. En defensa vàrem donar més facilitats, tan en individual com en defensa zonal. El marcador al final del tercer quart era d'un clar 53-29 a favor nostre.

En el minut 32 vàrem aconseguir la nostra màxima avantatge (57 - 29); I aquí és quan va passar el que no volem que passi mai, és a dir, una baixada total d'intensitat que va aprofitar l'equip contrari per acostar-se al marcador. Un parcial de 0-12 va deixar el marcador en un 57-41 a falta de 4 minuts per jugar. Un temps mort per aturar l'embestida del contrari ens va permetre acabar el partit amb un clar 66 - 44.

Donar l'enhorabona a l'equip per la victòria. Aquest divendres tornam a jugar dins Alcúdia, contra el Sa Cabaneta, equip que aquest diumenge va guanyar al Sa Pobla.

Parcials: 21 – 8 // 13 – 8 // 19 – 13 // 13 – 15.

Anotadors: August Valero 16 punts (1 triple i 3 de 3 tirs lliures); José Cuevas 5 punts (1 triple i 2 de 2 tirs lliures); Hugo Ribas 8 punts (2 de 5 tirs lliures); Rafa Hidalgo 5 punts (1 de 1 tirs lliures); Juan Crespí 3 punts (1 triple); Toni Sureda 10 punts (6 de 7 tirs lliures); Pere Cladera 4 punts (2 de 2 tirs lliures); Christian Ochogavía 5 punts (1 triple i 0 de 2 tirs lliures); Bernat Cifre 5 punts (1 triple); Biel Guardiola 5 punts (1 triple); Beltrán.