DAKOTA ALCÚDIA 56 - Joan Capó B 41

2AM

Ahir dimarts vàrem jugar un partit adelantat contra el Cas Vilafranquer B de Felanitx. Va ser el tercer partit consecutiu que jugàvem a cases, i segurament va ser el darrer partit que juguem a Alcúdia aquest 2014.

L'inici de partit, tot i començar amb un parcial favorable de 9 - 0 en els primers 6 minuts, va ser molt fred, ja que no érem lo suficientment intensos ni en atac ni en defensa. I després del primer temps mort demanat per l'equip contrari practicament ens varen tornar el parcial (0 a 7 en 4 minuts), deixant el marcador al minut 10 en un molt pobre 9 - 7.

En el segon quart vàrem aconseguir anotar amb certa facilitat i en defensa no concedíem penetracions fàcils; Així, vàrem aconseguir en vàries ocasions agafar una diferència d'11 punts a favor nostre. Només dues cistelles en el darrer minut del quart varen apretar un poc el marcador fins el 27 - 20.

En el tercer quart ens vàrem tornar a estancar en atac; Tanta sort que es nostre únic center disponible va anotar 6 punts consecutius (amb 4 de 4 tirs lliures) i que els de Felanitx estaven igual d'espesos que noltros. El parcial d'aquest quart va ser de 11 - 10, essent el marcador en el minut 30 de 38 - 30 a favor nostre.

A l'inici del darrer quart, després d'aconseguir la màxima avantatge (42 - 30), i quan pareixia que el partit ja estava decidit, un parcial en 2 minuts de 2 - 10 va ajustar el marcador fins el 44 - 40, quedant encara 5 minuts per jugar. En aquests darrers minuts va ser quan millor vàrem defensar, i, fruit d'això aconseguírem uns quants contraatacs que, sumats a 2 tirs de llarga distància (amb triple inclòs de José Cuevas), varen sentenciar el partit amb un parcial de 12 - 0. 1 tir lliure anotat pel Felanitx a falta de poc menys de 10 segons va deixar el marcador final en un enganyós 56 - 41. Tot i guanyar el partit hem de fer autocrítica, ja que el partit realitzat en linees generals va deixar molt que desitjar.

Parcials: 9 – 7 // 18 – 13 // 11 – 10 // 18 – 11

Anotadors: August Valero 16 punts (4 de 5 tirs lliures); José Cuevas 3 punts (1 triple); Rafa Hidalgo 3 punts (1 de 2 tirs lliures); Juan Crespí 9 punts (1 triple i 2 de 2 tirs lliures); Toni Sureda 11 punts (5 de 8 tirs lliures); Pere Cladera 10 punts (4 de 4 tirs lliures); Christian Ochogavía 4 punts (2 triples i 2 de 2 tirs lliures); Biel Guardiola.