La Salle 57 - DAKOTA ALCÚDIA 7

IFPartit per oblidar el passat dissabte 16 al matí el La Salle. La nostra sortida a la pista va ser sens dubte la pitjor de la temporada. Les rivals semblaven jugar soles. Tot just podíem posar la pilota en joc i ja ens l'havien robat, i el més greu, ens quedàvem parades mirant com ens ficaven cistella una rere l'altra. Ens amagàvem a la pista. els dos primers parcials de la primera part ho diuen tot, 24/4 i 23/3.

Després del descans i amb el marcador tancat, l'equip local va deixar de pressionar a tota la pista i és quan vàrem començar a jugar una mica a bàsquet, amb uns parcials més igualats tot i la superioritat en tots els aspectes d'un equip el de la Salle , clar candidat al títol.

Els parcials van ser 5/14 i 8/9.

Vull pensar que és la falta de costum a jugar als matins ja que les dues vegades que ho hem fet, ha estat un veritable desastre.

Malgrat tot, no és excusa per sortir amb aquestes poques ganes de competir ja que no és normal que un equip que no va aconseguir tancar el marcador en tot el partit fa diverses setmanes, t'ho tanqui pràcticament a la primera part. Estic segur que aprendrem alguna cosa positiva d'aquest partit.

 

Estadística partit