DAKOTA ALCÚDIA 43 - Bàsquet Pla 34

IFArriba una altra victòria de les infantils i aquesta vegada davant d'un altre equip de la nostra lliga i el més semblant al nostre, el Bàsquet Pla.

El partit tenia la seva complicació causa de la superioritat física de la les visitants i així va ser ja que en la primera part del partit vàrem patir molt en el rebot tant ofensiu com defensiu.

Vàrem tenir una bona sortida a la pista, molt ficades en el partit i amb molta intensitat el que ens portava moltes vegades a la precipitació i pèrdues de pilota. Parcial de 12/7.

El segon quart va estar més igualat 13/13.

Després del descans vàrem fer el pitjor quart en atac tot i que en defensa seguíem estant intenses el que va fer que la diferència al marcador no fos més gran. Incomptables pèrdues de pilota i passos de sortida de tots dos equips. Parcial de 3/7.

Iniciàvem l'últim període amb un sol punt d'avantatge 28/27 i la veritat és que l'equip no es va descompondre i va realitzar els millors minuts del partit, controlant el rebot i sortint molt bé al contraatac i estant encertats en el tir exterior. Parcial de 15/7. Final del partit 43/34.

Com a dada negativa, la gran quantitat de tirs lliures que vàrem fallar en cada partit i que hem de millorar urgentment ja que som un equip que vàrem rebre moltes faltes i són moltíssims els punts que vàrem deixar d'anotar.

Seguim treballant per donar el màxim en cada partit.

Enhorabona per la victòria !!