Escolar 74 - DAKOTA ALCÚDIA 58

IMBon partit dins Capdepera. El resultat no reflexa el treball fet en aquest partit, com cada partit ens va sobrar un periode.

El partit va començar amb els nins concentrats: amb una bona defensa i encaIxant bones cistelles, moVent molt bé la pilota, el resultat del primer periode va ser de 17-19.

El segon periode va ser 20-14, en aquest vàrem perdre uns parell de pilotes i el rival va saber aprofitar aquestes pèrdues per fer contraatacs fàcils. El resultat en el descans era de 37-33.

En el descans una bona xerrada i els ànims donats als al·lots, va ajudar a començar el 3r quart així com jugàrem el primer, el resultat va ser de 18-17.

Com ens pasa a cada partit, tenim una part dolenta, em pensava que en aquest partit no existía aquesta part, però vaig pensar malament. El resultat d'aquest periode va ser de 19-8.

M'agradaria afegir que l'entrenador rival va ser molt mal educat ja que a cada jugada protestava a l'àrbitre i els nostres nins estaven més pendents d'éll que no del joc. Els jugadors de Capdepera, com l'entrenador, a cada falta es queixaven.