Zona 5 51 - DAKOTA ALCÚDIA 42

Partit de les nostres cadets preferents dins la pista del zona 5. Un equip que des de l'inici del partit fins el final ens ha defensat en zona 2-3, els 40 minuts.

Les nostres jugadores han sabut atacar la zona a estones, en el primer quart hem quedat 14-6, el segon l'hem guanyat 07-11 anant al descans 4 punts abaix 21-17. En el tercer quart ens hem posat les piles tan en atac com en defensa. En atac moviem bé la pilota i aconseguiem rompe la zona aconseguint així posar-nos d'1 punt per adalt al marcador. En defensa aconseguiem baixar al balanç defensiu i robar pilotes a primera línia.

Arriba el final, el darrer quart, la zona ens ha tornat a fer mal, les nines han baixat una mica les braços i les jugadores del zona 5 han aprofitat aquest "bajón".

Res a dir en quant a l'actitud de les nines del zona 5 perquè han esta molt més intenses i han lluitat molt el partit.

Respecte a nosaltres, ens queda moltíssima però que moltíssima de feina a fer i sobretot a millorar, seguirem endavant!

Ànims a totes i a canviar el xip, juntes podem!