CFB: Bahía San Agustín B 51 - DAKOTA ALCÚDIA 61

CFBEl passat diumenge les nostres nines s’enfrontaren a l’altre primer de grup, Bahia San Agustín.

Un inici molt bo per les nostres amb un parcial de 10-20, molt concentrades, anotant quasi tot el que tiràvem i sobretot bastant bé en defensa.

El segon i tercer quart el desgast físic ens començà a passar factura, accions presipitades en atac, pèrdues de pilota, arribàvem tard a qualque ajuda... i el bahia a poc a poc es començà a ficar al partit. Començament del darrer quart marcador 48-44.

Tant les jugadores que estaven en pista com les jugadores que estaven al banquet i sobretot el suport dels pares feren que les nostres nines no baixessin els braços. A falta de 4’ per acabar marcador 50-50, un partit amb poques rotacions de banquet. Però que al final les ganes per lluitar els rebots, la valentia per entrar a cistella, el sacrifici i l’esforç físic feren que el partit es decantès a favor de les nostres.