Infantil femení A

IFA: DAKOTA ALCÚDIA 63 - Ciutat d'Inca 79

IFAPartit molt més intens i igualat del que diu el marcador final i on l'equip visitant aconseguí una victoria per estrènyer un poc més la classificació final a falta d'una jornada per que acabi aquesta més que interessant lliga.

Les nostres jugadores intentaren jugar de tu a tu a un equip inquer molt intens en defensa i en atac que aconseguia cistelles fàcil tras perdua de pilota o rebot ofensiu i sobretot en la transició defensiva. Aspectes que hem de continuar treballant per millorar com a equip.

A partir d'aqui a falta d'una jornada el nostre equip es troba lider i depenent d'ell mateix per aconseguir arribar a la final d'aquest campionat i això s'ho han guanyat les nostres jugadores que dissabte contra La Salle a Palma disfrutaran d'un partit on tot dos equips necessitam la victòria.

IFA: Ágora 42 - DAKOTA ALCÚDIA 66

IFARestaven tres jornades per acabar la fase final preferent, tres jornades on la classificació estava molt ajustada, les nostres nines havien de guanyar els tres partits per acabar aquesta segona fase entre els dos primers i accedir a la final preferent i ses nostres nines no fallaren.

Aquesta vegada contra un equip molt dificil del jugar que a les diferents parts del partit sen's posà en zona i que no va poder fer res enfront la determinació d'un equip que ha experimentat una milloria aquestes darreres setmanes.

Un molt bon joc col.lectiu i sobretot l'aportació en lo millor que saben fer de cada una de les nostres jugadores fa que els equips rivals tenguin molt dificil superar-nos.

IFA: Hispània 35 - DAKOTA ALCÚDIA 62

IFAEns apropam a la recta final de la temporada en un grup on tot està per decidir, aquest dissabte les nostres nines s'enfrontaren a un rival perillòs, molt lluitador i que ens posà les coses difícil en el primer quart.

Aixi i tot les nostres jugadores es posaren el mono de feina i molt serioses en atac aconseguiren endur-se el partit amb un marcador prou clar 35-62.

Anims nines ens queden 3 partits.

IFA: DAKOTA ALCÚDIA 53 - Joan Capó 39

IFAPartidàs jugat per les nostres jugadores davant un equip felanitxer molt superior físicament i sobretot molt intens en l'aspecte defensiu.

Ha estat un partit molt igualat i que s'ha decidit a la represa del descans on les nostres jugadores han aconseguit imposarse en el parcial per un clar 15-4 que ha fet que l'equip visitant baixà els braços davant la serietat i sobretot el bon joc col.lectiu en atac sempre cercant al company en millor situació.

Destacar el gran encert des del tir de mitja distància que ha fet que l'equip visitant s'obrís i augmentassin les nostres possibilitats en atac.

Anims nines ens queden 4 partits i quatre finals i ja ho hem experimentat abans.

IFA: DAKOTA ALCÚDIA 59 - La Salle B 61

IFADissabte horabaixa les nostres jugadores disputarem un partit molt igualat que es decidí a la pròrroga i en el que disposarem de pilota de partit per aconseguir una victoria que al final es declinà per l'equip lasalià.

Fou un partit dominat pel nostre equip als dos primer quarts i que ens anarem al descans 4 punts adalt,

La represa fou clau, no sortirem tot lo concentrades que el partit ens demanava i l'equip palmesà amb molta intensitat en el seu joc i molt encertades en el llançament a cistella ens remuntà el partit fins a posar-se a falta de 5 minuts per acabar el partit 8 punts a dalt.