Articles

IM: UE Llosetina 49 - DAKOTA ALCÚDIA 100

IMEls nostres infantils tanquen el marcador a Lloseta en un partit que a priori semblava difícil per la classificació a la taula dels de Lloseta que estaven quarts. Tot i així els nostres van fer un partit molt seriós en defensa i atac, amb un percentatge d'encert grandíssim per a la categoria infantil, aconseguint en el primer quart un parcial de 34 a 22 a favor nostre i en el segon quart més del mateix amb un parcial de 32 a 13.

Un Dani Santiago enorme en el seu joc, aconseguint fer un partit perfecte marcant en atac un percentatge de 24 de 29 en tirs de dos i aconseguint 13 robatoris de pilota en defensa i que juntament amb Ferrer i Didac els complicaven molt la pujada de la pilota dels de Lloseta.

D. Ruiz del que la seva continuïtat en el seu joc ja és un fet i cada partit va millorant, igual que Saul, Sebas i Pep que en la seva tasca no tan gratificant, sempre realitzen partits bons en defensa i són una assegurança per a l'equip .

L'equip tanca una primera volta espectacular amb 11 victòries de 12 partits jugats, sent segon en la classificació darrere de La Salle. Enhorabona a tot l'equip.

Anotadors: D.Ruiz 19 - D. Santiago 55 - Ferrer 7 - Pep 4 - Sebas 6 - Saul 11 ​​- Didac 4

Parcials: 22-34 / 13-32 / 14-24 / 11-12