Campus Pasqua 2012

Ja podeu veure el lipdub del Campus 2012

dia6150Ja ha acabat una edició més del Campus de Pasqua, ni més ni manco que la vuitena i, com sempre, molts són els records que en queden per als participants i els monitors. Un immens catàleg fotogràfic ho reflexa i ho guarda en el record de tots.

Si no n'hi havia prou amb les dotze galeries de fotos, avui encara n'hem afegida una més, la tretzena. La podeu veure aquí.

També, després de l'èxit del lipdub de l'any passat, que per primera vegada es duia a terme, enguany s'ha tornat repetir l'experiència una altra cop i novament els participants s'ho han tornat passar d'allò més bé. El resultat final, amb tota la bona voluntat del món, el podeu veure en el video següent: 

Diari del Campus: Dia 5

fotoTot allò que és bo s'acaba, avui és l'últim dia del campus. Ens queda un llarg dia ple d'emocions.

Aquest matí després d'una llarga nit que començava amb la festa final al poliesportiu i molt moviment durant tota la matinada per les habitacions, moltes cares de son són les que es veuen al menjador.
Estan tots revolucionats, moltes coses han passat aquesta nit ....... jejeje.

El temps no acompanya, està molt ennuvolat i amb una mica de pluja. Tot això fa que hi hagi canvi de plans per als monitors de temps lliure. Els petits a les 10 com sempre ja són al pavelló per iniciar els entrenaments. Més tard els inicien els grans.

Avui acabem una mica abans per poder gravar el nostre segon "lip dub", a les 12,30 hores, després de tenir preparat tot, el nostre col · laborador Carles Oliver (fotos Oliver), arriba al pavelló per iniciar la gravació que s'aconsegueix en temps rècord , i és que som tots uns excel · lents actors ......... Ja podreu veure en uns dies aquest video on sortim tots els que hem participat en aquest campus. Vos encantarà .......

Diari del Campus: Dia 4

fotoComençam amb el dia amb sol, però amb un poc de fresqueta. La previsió és que a la tarda empitjorarà el temps i nosaltres resam perquè no sigui així.

En arribar al menjador, avui hi ha molts comentaris i rialles, entre el que vivírem ahir a la nit al pavelló i per les coses estranyes que han passat a la nit a les habitacions, tots estan revolucionats.


Després de berenar, toca revisar les habitacions i posteriorment ja ens dirigim al poliesportiu per iniciar els entrenaments amb els preminis i minis. L'altre grup, es desplaça fins a un parc per jugar un partit de voley.

Arriba l'hora de dinar.

Diari del Campus: Dia 3

fotoAhir la nit va ser llarga ..... matalassos que canviaven d'habitació i gent amagada pels armaris. Encara sort que els nostres monitors de guàrdia nocturna, Felix i Tòfol, van estar ràpids .... A poc a poc van anar controlant el personal.

Al matí a l'hora de l'esmorzar, ja hi va haver alguna endarrerida que s'havia quedat adormida, el seu monitor Tòfol els va posar les piles. Avui al matí hi ha entrenaments com sempre al pavelló i el grup de lleure, han preparat una gimcana al passeig marítim, amb proves molt divertides.

Avui fa un dia fantàstic i els més petits, també han pogut estar una estona a la platja jugant.

Després del dinar, i una estona de descans, tornam als entrenaments, amb tecnificació de tir.

Diari del Campus: Dia 2

fotoQuina pena, ens hem aixecat amb el dia molt ennuvolat i amenaçant pluja. Però al mal temps bona cara. La nit va acabar bé, no van donar molta guerra, esperem que avui sigui igual .....

A les 8 hores s'ha començat a despertar el personal, alguns increïblement ja estaven desperts, principalment els nois .... Després d'un bon berenar, tornem als apartaments per revisar habitacions, hi ha hagut una mica de tot, algunes bastant acceptables i altres .........

A la 10 hores, vam començar les activitats, el grup de premini i mini comencen amb els entrenaments al pavelló, mentre dels infantils i cadets, fan activitats amb els monitors de temps lliure. A les 11,30 hores fem el canvi, els infantils i cadets arriben al pavelló per començar els entrenaments i el petits del campus van cap a l'hotel per realitzar les activitats de temps lliure que a causa de la pluja, s'han modificat.