Infantil femení

Sa Pobla 36 - DAKOTA ALCÚDIA 47

Aquest darrer dissabte anàrem a Sa Pobla a jugar un partit a priori igualat i emocionant. Començàrem el partit amb una bona defensa i un atac molt efectiu gràcies a la confiança en les penetracions i en els 1c1. La defensa individual va ser excepcional i la pressió va fer el seu efecte. 6 a 17 firmàvem el primer quart.

La segona part tingué un altra ritme i un altra color. Les jugadores d’Alcúdia davallaren el nivell defensiu i es bloquejaren en atac. Pareixia un equip completament distint. Bloquejos deficients, falta de col•locació i desorientació en els espais, etc… Mentre, les de Sa Pobla continuaren atacant i fent força per dintre. Escurçaren les distàncies gràcies al parcial de 10 a 5. 16 a 22 en el descans.

Aquesta vegada, les errades arbitrals perjudicaren a les pobleres, que veieren com una jugadora va ser expulsada per una errada en el recompte de faltes.

DAKOTA ALCÚDIA 37 - Bunyola 36

La jornada d’entre setmana que disputàrem el dimarts passat fou de lo més… instructiva. Per una banda jugàvem contra el primer equip que ens havia derrotat aquesta temporada. I sabíem que podíem superar-les, perquè analitzant el seu joc i comparant les habilitats individuals en general, nosaltres som millors.

La primera part començàrem amb un cinc fort. La tasca d’aturar la seva principal jugadora era difícil, però és una tasca que així com va anar avançant el partit trobàrem la manera d’aconseguir-ho. Per la nostra banda, vàrem fer una gran defensa, però els nervis i la intimidació en atac, ens va fer fallar en nombroses ocasions tirs molt senzills de curta i mitja distància que no solem fallar. 11 a 10 va acabar el primer quart.

DAKOTA ALCÚDIA 32 - Esporles 38

Les nombroses baixes per lesió i la manca de compenetració han estat els factors decisius de les derrotes que hem sofert aquests darrers partits. Recordem que a la jornada de descans vàrem jugar dos partits amistosos on ens varen guanyar equips de nivell bastant inferior al nostre. Però aquesta vegada vàrem perdre en un partit oficial. Un partit important que calia superar per tenir opcions d’aconseguir un primer o segon lloc. Un partit on les rivals, que pensàvem podríem superar-les, ens va donar un cop dur.

El primer període fou bastant ajustat. Posàrem l’equip més fort per intentar treure avantatge que donés confiança a l’equip de cara a la resta de partit, però les rivals sortiren més concentrades i amb ambició. Així el parcial quedà 8 a 8.

Calvià 26 - DAKOTA ALCÚDIA 57

El dissabte passat visitàrem Bendinat per jugar contra Calvià. Un partit que a priori havia de ser fàcil. I, encara que la superioritat de les alcudienques fou evident des de l’inici, on es veia que no teníem rival en alçada, nosaltres mateixes fórem un obstacle per nosaltres.

En aquest equip treballem fort perquè no només estirin unes poques, treballem fort per no especialitzar a ninguna jugadora ja que és més important que aprenguin bé els fonaments, treballem fort perquè la sortida d’una o altra jugadora al camp, pugui suposar un nivell similar. Però de vegades tot allò per lo que treballem tant, no surt. I en aquest partit no va sortir.

La diferència de qualitat i nivell la varen aportar les més veteranes. Les més noves s’encongiren de nervis a davant d’un equip amb ganes, però en la resta d’aspectes, més petites que nosaltres. Nervis poc justificats, pues en acabar el primer quart el parcial demostrava la nostra clara superioritat. 6 a 22.

DAKOTA ALCÚDIA 51 - Binissalem 20

El diumenge tornàrem a jugar contra el C.B. Binissalem en partit oficial. Un partit amb duresa on les visitants varen fer gala de la seva força física, posant a prova la solidesa mental de les nostres jugadores. La nostra defensa funciona cada cop millor i això ho demostra els pocs punts en contra que rebem i les pilotes que aconseguim robar.

El partit va començar amb intensitat per part d’ambdós equips. La defensa pressionant va començar per a les dues bandes, però es nota que la experiència i qualitat de les grans d’Alcúdia és un grau. Poques pilotes perdudes a l’hora de superar la pressió. Per la nostra part, sorprenguérem a les binissalemeres provocant errades seves en les passades i a l’hora de treure la pilota. 18-8 fou el parcial.