IM: Bàsquet Manacor 62 - DAKOTA ALCÚDIA 91

IMAquesta setmana el nostre infantil disputava 3 partits molt importants, realitzant ple i guanyant els 3, (Santa Maria 56 - Alcúdia 92) (Alcúdia 90 - Sa Pobla 50) i el mes important disputat va ser a casa de Manacor (62-91) on en el nostre camp només se'ls va poder guanyar a la pròrroga, a això sumat que és un rival directe per al campionat de Mallorca es preveia un partit disputat.

Així es va demostrar durant el primer quart on es va arribar perdent de 3 punts (23-20) Els manacorins igual que el primer partit ens ofegaven la sortida del nostre camp tenint dificultats per realitzar un atac fluid, a això sumat que Dani santiago es carregava de 3 faltes, en minuts condicionant el seu joc per a tot el partit

El segon quart va ser una altra història, assolírem un parcial de 6-27 gràcies a que es treia millor la pilota, amb menys bots i mes passades llargues, Dani Ruiz i Sebas com sempre tirant del carro i amb un gran Saul realitzant un dels seus millors partits anotant tot el que passava per les seves mans i que amb 32 punts va ser el màxim anotador del partit.

Ja amb una diferència de 20 punts al descans i les ganes de remuntar dels de Manacor el tercer i últim quart els d'Alcúdia van estar més conservadors i van intentar aguantar la diferència en el marcador arribant al final amb un resultat de 62 a 91 a favor nostre. Molt bé Ferrer amb 8 punts i que va realitzar alguna jugada espectacular, tot i que també Didac i Pau que juntament amb Alejandro i Sergi van intentant coses noves.

A falta de 5 partits per disputar només falta que guanyar un partit més per estar matemàticament ja ficats en el campionat de Mallorca.

Parcials: 23-20 // 6-27 // 12-29 // 21-15

Anotadors: D. Ruiz 22 - D.Santiago 10 - Sebas 19 - Didac 2 - Ferrer 8 - Saul 32