Campus Pasqua 2013

Diari del Campus. Dia 5

Aquest matí s'han despertat amb moltes cares de son, la nit ha estat moguda. Algú s'ha dedicat a fer bromes durant la nit, uns contents i altres ...... Ja posarem les fotos properament.

Després de berenar, avui toca preparar les maletes ja que avui s'acaba el campus.Vam començar com cada dia amb els entrenaments i temps lliure. El temps no acompanya per la qual cosa s'han hagut de fer canvis en el temps lliure.

Després de dinar i ja que plou molt, no ens queda altra que quedar dins de l'hotel mirant una pel · lícula uns i altres escoltant música i ballant.

Arriba l'hora d'anar cap al pavelló per acabar el campus amb les finals del 3x3, la final del circuit d'habilitat i el partit contra els entrenadors.

Diari del Campus. Dia 4

Avui tornem a tenir sol, encara tenim una mica de vent. Costa aixecar-se del llit, però avui cal estar al màxim ja que ens queda un dia molt llarg, avui és el dia de la festa comiat i es farà tard.

Després de berenar, a les 9,30 comencen a arribar els baby campus al pavelló, aquests arriben bé clar. A les 10 arriben les preminis amb les seves bosses plenes de roba que s'hauran de posar aquesta nit per als balls.

Comencem els entrenaments amb ells, treballant al màxim, estan tots / es molt animades. Els infantils i minis s'han quedat a l'hotel amb els monitors de temps lliure.

A les 11,30 toca canvi d'activitat. Avui els més petits han gaudit de la piscina climatitzada de l'hotel, surten bé relaxats per arribar a l'hora de dinar. 

Diari del Campus. Dia 3

Comença a notar-se el cansament, la nit va ser molt tranquil·la però les cares de son envaeixen el menjador a l'hora de berenar.

Avui a les 10 vam iniciar els entrenaments com cada dia i també el temps lliure, amb unes activitats pel passeig marítim els petits i els grans preparant la festa de dijous. Els baby campus realitzen un mural pintat per ells. Com sempre, a les 11,30 hores, hi ha canvi de grup amb canvi d'activitat.

Arriba l'hora del dinar, intentant que la mesura del possible mengin una mica diferent cada dia, una cosa molt complicada d'aconseguir amb algun / a ....

Diari del Campus. Dia 2

La primera nit va ser una mica moguda, com sol ser habitual. L'habitació 3134 els més festers, caldrà comunicar al seu entrenador perquè intensifiqui els entrenaments .....

Primeres cares de son a les 9 del matí quan baixen tots per berenar, on tots es van comptant els que van fer durant la nit. A les 10 del matí els grans es van amb els monitors de temps lliure a realitzar activitats al parc que es troba darrere de l'hotel. Els preminis i baby campus van directament al pavelló municipal per realitzar els primers entrenaments del dia.

A les 11,30 realitzem el canvi d'activitat, els que estaven realitzant temps lliure es dirigeixen al poliesportiu per entrenar, i els que es trobaven entrenant, es desplacen fins a l'hotel per posar-se en mans dels monitors de temps lliure. Els baby campus realitzen activitats al gimnàs amb Laura i Patri.

Diari del Campus. Dia 1

Es fa de dia ennuvolat i amb alguna gota per rebre la novena edició del Campus de Pasqua.

Els entrenadors hem quedat a les 8'15 del matí al pavelló municipal per recollir la roba que cal repartir als nens i posteriorment marxar a l'hotel Alcúdia Garden per preparar tot, a l'espera que vagin arribant els nens, que estan citats a les 9. A aquesta hora van arribant els 51 inscrits aquest any, podent veure als més petits molt nerviosos i expectants en ser la primera vegada que participaran. Destacar la novetat d'aquest any amb el "Baby Campus" amb nens de 4 a 6 anys que estaran pel matí amb nosaltres.

Un cop arribats tots, es fa el lliurament de les equipacions, que sembla que han agradat molt. Aquest any són de color mostassa i negre. Per poder fer la foto de grup abans dels entrenaments, tots es van posar l'equipació ràpidament. Un cop feta ens dirigim a realitzar els primers entrenaments per poder començar a muntar els grups de treball.